Inställningar, data och integritet
Radera dina data
Radera lokal data raderar allt PlanIT har på den här iPhonen, Historik inräknad.
Inställningar → Radering av data → Radera lokal data. Du drar för att bekräfta. Allt försvinner: planer, inlägg, personer, Historik och filer.
Om du tar bort någon från en plan eller slutar dela får personen inga nya ändringar. Det raderar inte det som redan nått personens enhet.