Startramp och sökning
Ångra en sändning
Allt du skickar från Startrampen kan hämtas tillbaka med Ångra i fem sekunder.
Efter en sändning visas meddelandet ”Skickat till …”, som också visar Ångra och Öppna i ungefär fem sekunder. Ångra hämtar tillbaka så här:
- En ny att göra-sak, händelse, inlägg, uppgift, anteckning, person eller ett alarm raderas.
- En anteckning som lagts på någons sida tas bort igen.
- En bild, skanning eller fil tas ut ur Dagboken eller Dossiern, filen behålls, och sändningsbladet öppnas igen.
- Det du skrev kommer tillbaka i fältet.