Plannen en planeten
Plannen in de buurt delen
Deel een plan met mensen in de buurt. Gekoppelde iPhones blijven rechtstreeks en end-to-end-versleuteld gelijklopen zolang PlanIT open is.
PlanIT werkt offline, zonder server, cloud of account. Pas nadat je voor koppeling kiest, synchroniseren gedeelde plannen en je gekoppelde apparaten rechtstreeks en end-to-end-versleuteld, alleen wanneer PlanIT open is en de apparaten lokaal kunnen verbinden. Er is geen synchronisatie op de achtergrond of via internet.
Koppelen
Eén iPhone toont een bewegende gouden baancode rond de planeet van het plan; de andere scant die. Zonder camera kiezen beiden In plaats daarvan nummers vergelijken, controleren de zes cijfers en tikken op Ze komen overeen.
Wat wordt gedeeld
Een gedeeld plan bevat taken, notities, bestanden, gebeurtenissen, gekoppelde dagboeknotities en deelbare gegevens van personen: naam, bijnaam, voornaamwoorden, foto, titel, telefoonnummers, e-mailadressen en websites. Privénotities, belangrijke datums, voorkeuren, cadeau-ideeën, relaties en groepen van een persoon worden niet gedeeld.
Iedereen behoudt een eigen takenlijst, meldingen en indeling.
Als jullie allebei wijzigingen aanbrengen
Toevoegingen komen altijd op beide iPhones aan. Een taak die op de ene is afgerond en op de andere gewijzigd, blijft open met een notitie over wie wat deed. Aan beide kanten bewerkte tekst wordt regel voor regel samengevoegd met wijzigingsmarkeringen. Elke wijziging blijft in de Geschiedenis.
Stoppen met delen
Iemand uit een plan verwijderen of stoppen met delen houdt nieuwe wijzigingen tegen. Het verwijdert niet wat al op het apparaat van die persoon staat.
Tekst- en PDF-export
Een tekst- of PDF-export is een afzonderlijke momentopname. Die volgt wijzigingen in het gedeelde plan niet. Controleer de inhoud voordat je die verstuurt.