Taal: Nederlands

Plannen en planeten

Geschiedenis

Elke wijziging wordt vastgelegd, zodat verwijderde dingen, en hun bestanden, terug kunnen komen.

Open het via Instellingen → Geschiedenis. Wijzigingen toont wat er veranderde, nieuwste eerst: wat er gemaakt, bewerkt en verwijderd is, in elk plan en op elke plek.

  • Filter op Alles, Verwijderd, Bewerkt of Gemaakt, en op plan; zoek op namen en oude tekst.
  • Open een wijziging om Wat er veranderde te zien, en kies dan Terughalen of Deze versie terugzetten.
  • Bewerkingen binnen twee minuten tellen als één versie.
  • Bestanden in verwijderde dingen worden ook bewaard, zodat ze mee terugkomen. Verwijderde foto's en bestanden wissen… maakt ruimte vrij (ouder dan 30, 90 of 365 dagen, of alles).
  • Afgerond bevat het Archief.

Verwijder lokale gegevens in Instellingen wist ook de Geschiedenis.

Toevoegingen komen altijd op beide iPhones aan. Een taak die op de ene is afgerond en op de andere gewijzigd, blijft open met een notitie over wie wat deed. Aan beide kanten bewerkte tekst wordt regel voor regel samengevoegd met wijzigingsmarkeringen. Elke wijziging blijft in de Geschiedenis.