Початок
Ваші дані залишаються у вас
PlanIT працює офлайн, без сервера, хмари й облікового запису. Лише після обраного вами сполучення спільні плани й ваші пов’язані пристрої синхронізуються напряму, з наскрізним шифруванням, поки PlanIT відкритий і пристрої можуть з’єднатися локально. Фонової синхронізації та синхронізації через інтернет немає.
- Без входу, облікового запису, сервера й хмарного сервісу. Дані органайзера нам не надсилаються.
- Контакти, Календар та Нагадування використовуються лише після ввімкнення й вашого дозволу. PlanIT тільки читає їх і не змінює зустрічі чи події поза програмою.
- Віджети можуть показувати короткий зміст; на замкненому iPhone його приховано.
- Функції Apple Intelligence працюють на вашому iPhone.
- Необов’язкове блокування доступу закриває PlanIT або лише Щоденник за допомогою Face ID.
Локальні дані PlanIT зашифровані. Спільні плани й пов’язані пристрої обмінюються змінами напряму з наскрізним шифруванням. Див. як захищено дані.
Щоб перейти на новий iPhone або зберегти копію, експортуйте резервну копію. PlanIT також зберігає щоденні копії на iPhone.
Спільний план містить завдання, нотатки, файли, події, пов’язані записи Щоденника й доступні для передавання відомості про людей: ім’я, прізвисько, займенники, фото, посаду, телефони, електронні адреси та сайти. Приватні нотатки, важливі дати, уподобання, ідеї подарунків, стосунки й групи людини не передаються.
Видалення учасника з плану або припинення спільного доступу зупиняє нові зміни. Це не видаляє те, що вже надійшло на його пристрій.
Спільний доступ і пов’язування потребують дозволу на локальну мережу, сканування коду — на камеру. Зняті матеріали нам не надсилаються. Див. Ділитися планами поруч і Ваші пристрої.