Primii pași
Datele tale rămân pe iPhone
Ai intimitate deplină. PlanIT nu are cont și nici server: tot ce scrii rămâne pe iPhone și în copiile tale de siguranță.
- Fără autentificare, fără cont, planurile tale nu sunt trimise nicăieri.
- Contactele, Calendarul și Mementourile sunt folosite doar dacă le activezi și dai permisiunea cerută. PlanIT doar le citește; nu schimbă programările sau evenimentele create în afara aplicației.
- Widgeturile pot arăta un scurt rezumat din aplicație; acesta este ascuns când iPhone-ul e blocat.
- Funcțiile Apple Intelligence rulează pe iPhone-ul tău.
- Poți folosi blocarea accesului ca să ceri Face ID la deschiderea PlanIT sau doar a Jurnalului.
Tot ce păstrezi în PlanIT este criptat, adică transformat astfel încât doar iPhone-ul tău să-l poată citi. Încercăm să-ți ținem datele cât mai în siguranță. Vezi cum sunt protejate datele.
Ca să treci pe un iPhone nou sau să păstrezi o copie, exportă o copie de rezervă. PlanIT păstrează și copii zilnice pe iPhone.